Майката на Делян Пеевски - Ирена Кръстева и братя Найденови -

...
Майката на Делян Пеевски - Ирена Кръстева и братя Найденови -
Коментари Харесай

Майката на Пеевски и бившите авери на Божков попаднаха в списъка "Магнитски"

Майката на Делян Пеевски - Ирена Кръстева и братя Найденови - някогашните съдружници на хазартния необут Васил Божков, попадат в разширения лист на засегнатите санкционния лист " Магнитски " лица. 

Министерството на финансите разгласява през днешния ден лист на лицата, които попадат или евентуално биха попаднали в обсега на глобите, наложени от Службата за надзор на задграничните активи  (OFAC) на министерство на финансите на Съединените американски щати.

В разширения списък са включени физическите лица, които попадат и евентуално биха попаднали в обсега на глобите, наложени от OFAC, а точно: всички съдружници, акционери, шефове и членове на органи за ръководство и надзор за последните 5 години в оповестените към този момент 32 компании. Списъкът е формиран на база информация, която е налична и тествана досега от Национална агенция за приходите и ДАНС и обгръща интервала от 2016г. до 2021г.

Лицата, включени в листата, са съдружници, акционери, шефове и членове на органи за ръководство и надзор на юридическите лица по писмен знак „ а “ от РМС № 441, а точно: „ всички физически и юридически лица, притежавани, контролирани  или ръководени през последните пет години от лицата, включени в листата на OFAC. 

Списъкът може да бъде допълван или поправен при приемане на нови данни или обстоятелства, показват от Министерство на финансите. ДАНС и НАП предприемат непрекъснати ограничения за определяне на степента на съгласуваност на лица с лица от листата по т. 1 и оферират на непрекъснатата работна група допълнение на листата, ако се откри съгласуваност или изключване от листата на лица, ако свързаността е прекъсната.

Очаквайте детайлности.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР